ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ελεύθερο Πνεύμα. Ελεύθερη Σκέψη. Ελευθερία.

"Ένα νέο blog...
Καλό είναι να γράφουμε και να μοιραζόμαστε σκέψεις... εικόνες... μουσική... ανησυχίες... εμπειρίες... πληροφορίες... συναισθήματα..."

Με αυτά τα λόγια, μια πολύ καλή μου φίλη, η Ελευθερία ξεκίνησε το νέο της blog καλωσορίζοντας τους νέους της αναγνώστες στο χώρο των σκέψεών της, των συναισθημάτων της και των πιστεύω της...
Από τα πρώτα του άρθρα, το blog προσφέρει στον αναγνώστη την πραότητα, την ηρεμία και τη γαλήνη, πράγματα που ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν στις μέρες μας. Εξάλλου, όλοι μας κατά βάθος αυτό ζητάμε από τη ζωή μας, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές: ηρεμία και γαλήνη.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα, λοιπόν το blog της Ελευθερίας, με τίτλο "Ελεύθερο Πνεύμα" το οποίο μπορείτε να βρείτε στη νέα ενότητα της δεξιάς μπάρας "Blogs και sites που παρακολουθώ στενά", ή απλώς πατώντας εδώ

Καλή ανάγνωση!!!

Υ.Γ. Ελευθερία σ' ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια χτες το βράδυ... Χαίρομαι πολύ που ακούω από πού πήρες την έμπνευση και με τιμά πολύ αυτό. Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ μ' αυτό το ασήμαντο αρθράκι σου ανταποδίδω αυτή την τιμή! Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου