ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου-Μέρος 2ο: Όλα τελειώνουν στις 13.7

Νομίζω πως το πόστερ από πάνω τα λέει όλα! Το τέλος της θρυλικής σειράς των ταινιών του Χάρι Πότερ φτάνει στο τέλος του με το 2ο μέρος των Κλήρων του Θανάτου να κάνει πρεμιέρα στα Village αρχικά στις 12 Ιουλίου με τον Harry Potter Marathon (στις 21:20), όπου θα προβληθούν και τα 2 μέρη του θρυλικού φινάλε σε 2D και 3D το α' και το β' μέρος αντίστοιχα. Η επίσημη όμως πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους είναι στις 13 Ιουλίου όπου όλοι οι Fans του Harry Potter μπορούν να απολαύσουν τον πιο αγαπημένο τους μάγο που έχει υπάρξει! Όσο για την πλοκή, οι περισσότεροι την ξέρουμε να εκτυλίσσεται στο βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2007. Στην ταινία, όμως, θα δούμε τους ήρωες να καταστρώνουν ένα πανούργο σχέδιο εισβολής και απόδρασης, την επιστροφή τους στο Χόγκουαρτς και τη μεγάλη μάχη που θα έχει πολλές απώλειες και από τις δύο πλευρές... Ο Harry Potter μετά από αυτήν την ταινία, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αγαπημένος μάγος όλων των εποχών...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

1.000 προβολές: Ευχαριστώ και συνεχίζω!

Γύρω στις 2 με 3 το μεσημέρι, το νέο αυτό Blog(ή ιστολόγιο για τους ελληνοπρεπείς) συμπλήρωσε και ξεπέρασε τις 1.000 προβολές για όλο το διάστημα λειτουργίας του από το απόγευμα της 9ης Ιουνίου 2011 μέχρι σήμερα. Ήδη νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα και γεμισμένος με την ανάγκη να συνεχίσω με το ίδιο τέμπο, και την ίδια διάθεση αυτή τη δουλειά που ξεκίνησα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχετε μπεί σε αυτό το Blog ελπίζω να... ξαναμπείτε γιατί οι απόψεις- δικές μου και μη- αυτή τη φορά δεν θα σταματήσουν να γράφονται ή να λέγονται. Ευχαριστώ και πάλι!

Υ.Γ.: Μη χάσετε τις επόμενες μέρες τα "Στιγμιότυπα" του Ιουνίου, με απόψεις που θα συζητηθούν!

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Στιγμιότυπα Ιουνίου: Έρχονται αποκαλυπτικά.....

Κανείς δεν πρόκειται να εξαιρεθεί, είτε για καλό, είτε για κακό λόγο από τα Στιγμιότυπα που ακολουθούν  στο τέλος αυτού του μήνα ή στις αρχές του επόμενου... Μεταξύ άλλων, πρόκειται να τιμηθούν οι(ή τα):

ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!

Μην χάσετε τα Στιγμιότυπα του Ιουνίου, τα πρώτα που δημοσιεύονται ΜΟΝΟ στο Internet!