ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο πρόγραμμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής: Κάποια λίγα σχόλια...


Όλοι οι φοιτητές του τμήματος Λογιστικής του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ βρήκαμε κατά το μεσημέρι την ανακοίνωση του νέου αναθεωρημένου προγράμματος σπουδών το οποίο τίθεται σε εφαρμογή από τη φετινή σεζόν (2015-2016) και ισχύει για όλους τους φοιτητές που φοιτούν στο ίδρυμα αυτή τη στιγμή εκτός από αυτούς που βρίσκονται επί πτυχίω.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

#ekloges2015_round2: Τα ευρήματα της κάλπης

Ο λαός μίλησε. Το αποτέλεσμα το βλέπετε. Τώρα πρέπει να μιλήσω κι εγώ.
That's it. Πλέον έχουμε μπροστά μας το αποτέλεσμα των εκλογών το οποίο κατ' εμέ ήταν αναμενόμενο. Σε φιλικές συζητήσεις που είχα διαβεβαίωνα πως "ντέρμπι" δεν υφίσταται και πως ο Αλ. Τσίπρας θα κερδίσει σχετικά άνετα. Αλλά αυτές οι εκλογές μας προσέφεραν πολλά ευρήματα χάρη και στη σύντομη προεκλογική περίοδο αλλά και στις συνθήκες οι οποίες προκάλεσαν τις εκλογές. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα...

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

#ekloges2015_round2: Το χρονικό της μεγάλης βραδιάς



Οι πρώτες εκλογές στα Στιγμιότυπα!
Από τις 18:00 μέχρι αργά το βράδυ ο Blogger "χτυπούσε" καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς με συνεχή tweets τα οποία εμφανίστηκαν στη δεξιά μπάρα και στην ενότητα "Blue's Tweets" καθώς και στο προσωπικό προφίλ στο Facebook. Επιλεγμένα tweets εμφανίστηκαν και στη σελίδα του Blog στο Facebook, την οποία μπορείτε να βρείτε μέσω της δεξιάς μπάρας στην ενότητα "Like the Blog".

Ελεύθερο Πνεύμα. Ελεύθερη Σκέψη. Ελευθερία.

"Ένα νέο blog...
Καλό είναι να γράφουμε και να μοιραζόμαστε σκέψεις... εικόνες... μουσική... ανησυχίες... εμπειρίες... πληροφορίες... συναισθήματα..."