ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Γιορτή της Μπύρας στο ΣΕΦ...

Γιορτή Μπύρας 2015 - 28/8 έως 9/9 - Σ.Ε.Φ.

Έχω μόλις φτάσει από Καλαμπάκα και στη διαδρομή από Σταθμό Λαρίσης προς Πασαλιμάνι(πηγαίναμε για σουβλάκι) παρατήρησα τις άσπρες σκηνές της Γιορτής Μπύρας έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και λέω: "πάμε;". Ως εκ θαύματος, λοιπόν το επόμενο βράδυ (8 Σεπτεμβρίου) βρέθηκα στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, όπου διαδραματιζόταν η Γιορτή της Μπύρας 2015. Η φίλη με την οποία πήγα εκεί με είχε βάλει στο κλίμα: "Υπάρχουν πολλοί πάγκοι με διάφορες ποικιλίες μπύρας τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις σε καλύτερη τιμή από αυτή της μπυραρίας. Στους πάγκους όμως ψήνονται και κρέατα - μπιφτέκια, λουκάνικα, πανσέτες κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!" 
Έτσι ακριβώς όπως μου τα περιέγραψε ήταν τα πράγματα. Οι άσπρες σκηνές που στέγαζαν τους πάγκους ήταν σε παράταξη "Π" και κάθε μία από αυτές είχε και κάτι άλλο να προσφέρει. Μπύρες ελληνικές, γερμανικές, ρωσικές και βρετανικές ήταν στη διάθεση του κάθε... δοκιμαστεί. 
Επειδή όμως καμία μπύρα δεν πίνεται σκέτη, οι περισσότεροι πάγκοι προσέφεραν και φαγητό! Λουκάνικα(και μάλιστα πικάντικα), μπιφτέκια, καλαμάκια(στη διάλεκτο Θεσσαλονίκης σουβλάκια), πανσέτες, hot dogs, μπρέτσελ, πίτες ακόμα και γλυκίσματα! Ω ναι! Παράδεισος, λοιπόν το δίχως άλλο για όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Αν έχει και του χρόνου, να πάτε στα σουβλάκια από Λιβαδειά! Είναι το κάτι άλλο!
Το όλο αυτό σκηνικό συμπλήρωναν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που ήταν παραταγμένα σε μια άκρη και η μουσική σκηνή στην οποία μετά από ένα μικρό happening με πολλά ευτράπελα, ανέβηκαν οι Vanilla Swing που έδωσαν μια πολύ ωραία συναυλία με ροκ ακούσματα.
Πολύ ωραία πέρασα (αν και δεν ήπια πάρα πολύ - έφαγα πάρα πολύ) και μακάρι να ξαναβρεθώ και του χρόνου σ' αυτήν την πολύ ωραία γιορτή. Και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την οικογενειακή μας φίλη Χ.Σ. που μου χάρισε αυτήν την πολύ ωραία εμπειρία! Και του χρόνου λοιπόν!
Ακολουθούν φωτογραφίες που τράβηξα στις 8/9 στη Γιορτή Μπύρας.
Πατήστε επάνω τους για μεγέθυνση.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου