ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Studdle: Η εφαρμογή που ήρθε να αντικαταστήσει το site της σχολής...

...και τα κατάφερε!
Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάτι στο site της σχολής μας. Μια ανακοίνωση, ένα πρόγραμμα, το τηλέφωνο γραφείου ή το e-mail του καθηγητή που ψάχνουμε αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά...
Για όλα αυτά δημιουργήθηκε η εφαρμογή Studdle. Όποιος την κατεβάσει θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που θέλει με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης. Όλες οι ανακοινώσεις, όλα τα προγράμματα (μαθημάτων και εξεταστικής), τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των καθηγητών της σχολής καθώς επίσης και απευθείας πρόσβαση στην Ηλ. Γραμματεία της σχολής,  στο e-class (στη δική μου περίπτωση στο Moodle του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ), στα κοντινά βιβλιοπωλεία (κάτι πολύ χρήσιμο για την ώρα του Ευδόξου), και φυσικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τις... απεργίες τους!
Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, δεν πιάνει πολύ χώρο στο κινητό τηλέφωνο και είναι δωρεάν και διαθέσιμη από το Play Store της Google. Η ομάδα φοιτητών που τη δημιούργησε, αφουγκράστηκε όλες της ανάγκες των φοιτητών, γι' αυτό κι είναι ότι πρέπει για τις ανάγκες του φοιτητή και της φοιτήτριας!
Εν κατακλείδι, συνιστώ σε όλους τους φοιτητές να κατεβάσουν το Studdle, για να κάνουν τη φοιτητική τους ζωή ευκολότερη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου