ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Εντυπωσιακή η Εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας

Φωτό: Kalabakacity.gr

Με δύο ατελείωτες σειρές από πάγκους με ότι έχει να φανταστεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος(ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, CD, καλλυντικά, χαλβάδες, σουβλάκια, συγκρουόμενα και... μπαλαρίνες!) αποτελείται η μεγαλύτερη και ίσως η καλύτερη εμποροπανήγυρη της Δυτικής Θεσσαλίας. Οι φαρδιοί, όπως βλέπετε, διάδρομοι, εξυπηρετούν περισσότερο τον κόσμο ο οποίος, ομολογουμένως, είναι πολύς. Πιο συγκεκριμένα, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!(αφού η μάνα πάει στα εσώρουχα για να εντυπωσιάσει τον άντρα της και το παιδί στα παιχνίδια, πώς να μη χαθούν!). Κι όλα αυτά τα παραπάνω, με θέα τα Μετέωρα! Οι βράχοι εκεί σα στυλοβάτες παρακολουθούν το μεγάλο γλέντι και φαγοπότι υπό τους ήχους των ατελείωτων κλαρίνων και τη "φωνάρα" της Έφης Θώδη να τα συνοδεύει!
Επίσης, η Εμποροπανήγυρη είναι η ευκαιρία των κατοίκων και των επισκεπτών(οι οποίοι συρρέουν στην Πλατεία Δημουλά, όπως είδα χτες) να ψωνίσουν οικονομικά σε πολύ χαμηλές τιμές πολλά είδη από παπούτσια μέχρι καπέλα κι από μπλούζες μέχρι εσώρουχα.
Επιπλέον, οι κάτοικοι έχουν την ευκαιρία να φάνε νοστιμότατα σουβλάκια και λουκάνικα(δοκίμασα ΚΙ ΕΓΩ, όσο κι αν φαίνεται περίεργο...) στον πάγκο της Αλίκης και της Χρύσας στη 2η σειρά της πανήγυρης(δεν είναι δύσκολο να τις βρείτε...)
Το μεγάλο πανηγύρι θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο, ενώ υπάρχουν σκέψεις να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή, σύμφωνα με το Ράδιο Σταγών 87,6 και τον κ. Γκιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου