ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τέσσερα Χρόνια Στιγμιότυπα!


Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Σήμερα, 9 Ιουνίου 2015, τα "Στιγμιότυπα" κλείνουν ακριβώς 4 χρόνια ζωής!
Το blog άνοιξε για πρώτη φορά στις 9 Ιουνίου του 2011, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή μου να αλλάξω σχολείο, από το 1ο Λύκειο Κερατσινίου στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας, όπου και τελείωσα.
Τα "Στιγμιότυπα" αρχικά ήταν ειδική στήλη στην εφημερίδα του 1ου Λυκείου Κερατσινίου, την "Ονειροζούμ". Μία όαση, ειλικρινά, σε αυτό το σχολείο(είχε κι άλλες, δεν ήταν τελείως "κόλαση"!).
Η στήλη αυτή να υπογραμμίσω, προκαλούσε αντιδράσεις, παρόμοιες με αυτές που προκαλούν τα σημερινά μου άρθρα. Φεύγοντας, λοιπόν από το σχολείο αυτό, έφευγα και από την εφημερίδα. Θα σιγούσαν όμως τα "Στιγμιότυπα"; Εννοείται πως όχι! Ένα απόγευμα λοιπόν του Ιούνη(το 9ο συγκεκριμένα) κάθισα στον υπολογιστή μου, σχεδίασα και έφερα τα "Σ" από το χαρτί στο Internet!
Αυτό συνεχίστηκε εντατικά το 2011, πήγε για μία παύση, λόγω των Πανελλαδικών, το 2012, η οποία όμως συνεχίστηκε και το 2013 αλλά και το 2014 λόγω άλλων υποχρεώσεων. Αλλά τα "Σ" ήταν εκεί. Υπήρχαν. Όποιος ήθελε να τα διαβάσει τα διάβαζε. Και φαίνεται αυτό στις προβολές που είχε το blog αυτά τα χρόνια. Τον Απρίλιο όμως του 2015, τα πράγματα άλλαξαν. Η πιο χρυσή γνωριμία που είχα στο 1ο Λύκειο Κερατσινίου με παρότρυνε να κάνω αυτή τη νέα αρχή στα "Σ". Και τη 17η Μαΐου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα, με τα αρθράκια που διαβάζετε και σας ευχαριστώ γι' αυτό!

09/06/2011 - 09/06/2015
Χρόνια Πολλά Στιγμιότυπα!
Πάντα τέτοια!

Σημείωση: Αν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε τα πρώτα άρθρα του blog, πηγαίνοντας στην αρχειοθήκη του ιστολογίου!

Καλημέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου