ALERTS και άλλα!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Ένα μικρό κείμενο για μία μεγάλη στιγμή.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι γιορτή (και) για τους singles...

all that fun it is to be free every f@cking day... Hey!!!!
Χτες μόλις ανέδειξα ως "προσωπικό αρνητικό" της εορταστικής περιόδου την γενικευμένη λανθασμένη πεποίθηση πως τα Χριστούγεννα είναι μόνο για τα ζευγαράκια επειδή είναι όλα ρομαντικά, κάνει κρύο, το λέει το "cosmopolitan" κι άλλες τέτοιες... μπούρδες! Ναι, μπούρδες γιατί εμείς οι ελεύθεροι κι ωραίοι δεν "κολλάμε μπρίκια" στις γιορτές. Έχουμε την ικανότητα να περάσουμε πολύ καλύτερα στις γιορτές, ανακαλύπτοντας αρετές που τα "ζευγαράκια του Facebook" δεν πρόκειται ποτέ να απολαύσουν... Ποιες είναι αυτές οι αρετές; Πάμε να τις δούμε όπως μου ζητήθηκε από ανώνυμο commenter... :)

1. Ελευθερία Κινήσεων: Μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, όπου θέλουμε και με όποιο τρόπο το θέλουμε χωρίς να βουίζουν στ' αυτιά μας και ο ήχος κλήσης του κινητού και η "γλυκιά αγριεμένη φωνή" του αισθήματος...
2. Περισσότερος χρόνος με τους δικούς σου: Κάθε Χριστούγεννα αφιερώνει κανείς λίγο περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του και τους συγγενείς του. Όταν είναι single όμως. Όταν δεν είναι ο χρόνος αυτός αφιερώνεται στα "πεθερικά" σου. No offense για τα οποιαδήποτε πεθερικά του κόσμου. Απλά αυτό συμβαίνει.
3. ΟΙ-ΚΟ-ΝΟ-ΜΙΑ: Το να είσαι single σημαίνει από μόνο του λιγότερα ψώνια, λιγότερες άσκοπες έξοδοι, λιγότερες "ευχάριστες εκπλήξεις" και λοιπά... "λιγότερα". Αυτό σημαίνει περισσότερα λεφτά στην τσέπη για τον single. Έλα τυχερέ, θα αγοράσεις το Pro 16! ***είναι αρετή των singles τα λιγότερα έξοδα, αλλά όταν είσαι με κορίτσι που αγαπάς πολύ, τα κάνεις τα έξοδα και είσαι περήφανος γι' αυτά. ΟΚ;***
4. Γιόρτασε ελεύθερα: Βγες με τους φίλους σου, πήγαινε για μπύρες και ποτά, τράβα στο "sports cafe" να δεις την Boxing Day στην τηλεόραση και πέρνα όμορφα χωρίς όρια!
5. One night stands? Γιατί όχι; Η αγαπημένη "συνήθεια" πολλών singles. Sex χωρίς δεσμεύσεις και εμπειρίες που τις επόμενες μέρες τις αφηγείσαι στους κολλητούς σου κατά τη διάρκεια παρακολούθησης της Boxing Day!

Σωστά ή λάθος είναι αυτά που κάνουν τις γιορτές να ανήκουν και σε σένα φίλε single. Α, είναι κι αυτά που καταπολεμούν στο έπακρο τη χριστουγεννιάτικη στενοχώρια από τη μοναξιά και την απομόνωση που δεν μπορείς να έχεις μια αγκαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!


***το τραγουδάκι αφιερωμένο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου